Chokoladeskeer

Istedet for den obligatoriske Mathilde kakaomælk i en gryde, kommer der her et lidt andet alternativ. (Og bestemt ikke fordi der er noget galt med den “lette” løsning, det er også oftest den, den står på her!)

De her chokoladeskeer er set før, men jeg elsker dem og variant mulighederne er jo nærmest uendelige.
Til de her varianter jeg har lavet skal du bruge:

  • Spiseskeer
  • Chokolade (mørk og hvid)
  • mini skumfiduser
  • frysetørret jordbær

Start med at smelte chokoladen over vandbad (den hvide og mørke hver for sig)
Når den er smeltet hældes chokoladen på skeerne. Sæt skeerne i et fad så selve skeen bliver tippet. Derved undgår du at chokoladen render ud. afpynt skeerne med henholdsvis, skumfiduser, frysetørret jorbær og hvide chokoladestriber.

Men som jeg nævnte, Kan de her lækre skeer laves på uendelige mange måder. Istedet for de ting jeg har toppet med, kan man eventuelt bruge knuste pebermyntebolcher, nødder, karamelknas eller noget helt andet.

Kun fantasien sætter grænser!

Når skeerne er færdige, sættes de på køl til de er helt stivnede.

Nu er det eneste at gøre, at varme en kop mælk, røre en chokoladeske eller 2 deri, tænde stearinlysene og finde tæppet frem!

– Det er opskriften på HYGGE, efter min mening!

// Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *