Mit “nye”, kreative værksted

Det er efterhånden ved at være længe siden der er kommet nyt på bloggen og det er der en helt bestemt grund til. Udover at hverdagene går med det herhjemme og skolearbejde, har jeg nemlig også været ved at lave mit “nye”, kreative værksted.

Jeg skriver “nye” i situationstegn, da det jo egentligt ikke er nyt. Jeg har haft værkstedet i alt den tid vi har boet her. (omtrent 6 år) Værkstedet er en bygning for sig selv i forbindelse med vores hus. Faktisk var det oprindeligt den værkstedsbutik jeg havde for nu snart 3 år siden. Siden jeg lukkede den, har den været brugt til opbevaring og ja, lad os bare sige det ligeud, rod! Efter jeg blev syg og lukkede mit lille, kreative firma, har der været minus på overskudskontoen. Ihvertfald ikke nok overskud til at gå igang med den mundfuld derude. Men nu kom tiden og overskuddet til at komme til bunds derude og jeg fik endelig erkendt at jeg ikke kommer tilbage til blomsterfaget! Og selvom jeg ikke kan arbejde indenfor blomsterfaget mere, kan ingen tage den gennerelle kreativitet fra mig. Så istedet for at have et blomsterværksted, har jeg nu fået lavet et multiværksted, hvor jeg kan gå ud og være kreativ når der er tid, lyst til det!

Den gamle disk, er lavet af paller med plexiglas plade på. 

 

 

Jeg har fået sat 6 meter bordplade op langs væggen, så der er rig mulighed for at boltre sig, med enten kransebinderi, maleri eller noget helt tredje. Derudover har jeg lavet flere siddepladser, så der er mulighed for at variere arbejdsstillingerne, som er noget jeg især skal tænke på nu. Sidst, men ikke mindst venter jeg på en keramikovn der snarest bliver sat op derinde, så jeg rigtig kan komme igang med min nye hobby, som er keramikfremstilling.

Perfekt spot til at sidde og lave smykker, tegne eller forme ler. 

 

Sigende citat, som en god reminder!

 

For mig er det her ikke bare et værksted, hvor der skal være plads til at udfolde sig kreativt. Her skal også være en god atmosfære med en masse hygge. Efter min mening skaber man det med små hyggelige grupperinger med nips og lys. Her er det altså ligeså vigtigt at det er pænt som praktisk, hvis du spørger mig! Og så giver en god atmosfære en god grobund for en spirende kreativitet!

 

En gammel skuffe, bruges nu til indpakningsgrej.

 

En gammel, metal madkasse, bliver nu brugt til opbevaring af kuglepenne, lim og andet nips. Pænt og praktisk på samme tid!

 

Bånd, maling og små kort samlet i den fineste jern kurv. 

 

Jeg glæder mig til rigtig at komme igang herude. Både med kreative projekter til bloggen, keramik, maleri, blomster og meget mere. Og hvem ved, måske jeg engang i fremtiden kan invitere andre krea-interessede herover til kreative workshops? Det er ihvertfald ét af mine håb for fremtiden.

Måske I kan bruge nogle af ideerne herfra. Ihvertfald ville jeg blot lige vise jer mit “nye”, kreative værksted. For det er jeg altså ret glad for!

// Maria

 

2 thoughts on “Mit “nye”, kreative værksted

  1. Sådan Maria♥️ Hvor er det spændende, glæder mig til at følge med!!

    1. Dejligt du vil følge med Stella. <3 Jeg er desuden også ret vild med at følge dig! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *