DIY frugtposer

I Viggos børnehave er der ingen frugtordning, hvilket betyder formiddags- og eftermiddagsfrugt med, hver dag. (eller de dage han er der til frugt) I denne miljø-rigtige tid, tænkte jeg at vi selv kunne lave frugtposer som kan genanvendes dag efter dag. Du kan simpelt lave nogle lignende. Se bare med herunder:

Af materialer skal du bruge:

  • Frugtposer (kan købes HER)
  • Rub on stickers (kan købes HER)
  • Evt. tekstiltuscher (kan købes HER)
  • Ispind (er med i klistermærke-sættet)
  • Derudover skal du bruge strygebræt og strygejern

 

Start med at klippe de bogstaver ud som du skal bruge…

Pil derefter bagsiden af, så der kun er folie med bogstav/billede og klister tilbage.

 

Vend klister-siden nedad og gnid på overfladen med ispinden. Når folien løsner sig, er bogstavet/billedet hæftet til stoffet.

 

Sådan fortsætter du blot…

 

Skal du have flere billeder og evt. tegninger på, er det en god idé at klippe de givne ud, for at have en idé til, hvor de skal sidde, når/inden du tegner de restenrende på.

 

Når du har en idé om, hvor dine billeder skal være, kan du fjerne dem og evt. tegne derpå. Du kan også gøre det omvendt. Altså overføre billederne og derefter tegne. Det er hvad du finder lettest.

 

Så blev denne frugtpose med veje og biler færdig. Til slut har jeg lagt et stykke bagepapir over, og strøget forsiden for at få det hele til at hæfte. Herefter tåler frugtposerne at blive vasket. (dog anbefales en mild håndvask)

 

… på en anden i samme stil, har jeg blot skrevet navnet med tekstiltusch og den anden tekst med overførsels-klistermærker.

 

Et par stykker med undervandstema blev det også til…

 

En meget koncentreret Viggo ville (selvfølgelig) også være med. Hans frugtpose blev dog hovedsageligt tegnet på, med tekstiltuscher. (dog med stjerner overført på) Han kreerede en meget fin regnbue-dalmatinerhund, som han selv forklarede det…

Kreeret af Viggo 4 år…

 

Denne DIY er helt perfekt til og med ungerne.

Desuden er der ingen chance for deres helt egne, personlige frugtposer forsvinder i børnehaven eller skolen… pænt, personligt og praktisk!

//Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *