Pakkekalender

Det er snart den 1. december og tid til pakkekalender. Sidste år have jeg lavet en pakkekalender til Lars. Den må i år vige, til fordel for Viggo, som skal have kalenderpakker hver dag. Jeg er ikke sikker på hvor meget han forstår endnu, men hyggeligt er det. Og man kan vel ikke starte for tidligt med traditionerne?

Jeg synes dog lige I skulle se hvordan jeg havde lavet pakkekalenderen til Lars sidste år. I år må han “nøjes” med en gave i sokken i ny og næ. Har syet julesokker til os alle i år. (se billede nederst) Måske det kan give lidt inspiration. Laver desværre en how-to på dem, for mine sy-skills er SÅ dårlige at det vist ikke er værd at vise frem. På afstand kan de dog godt gå an.

img_8212

 

Pakkerne havde jeg hængt op på et gammelt vandrør, som jeg havde monteret på kroge i loftet, med reb omkring. Har man ikke lige et vandrør, kan en grov gren også sagtens bruges.

 

img_8208  img_8210

 

Jeg havde pakket gaverne ind i forskelligt gavepapir og æsker fra Søstrene Grene. Jeg kommer altid til at købe alt for meget gave gejl, der. De har SÅ mange fine ting dertil og man sku` jo nødig stå og mangle til en pæn indpakning.

Numrene havde jeg lavet ved at klippe en cirkel af karton, stemple tekst på og til sidst limet et tal fra et bankospil på. (Har brugt limpistol)

De seje kort er desuden fra Moster Karen og kan købes HER Kender du dem ikke allerede, så tjek lige deres ting ud. De er vildt anderledes og unikke. Jeg er fan!

 

1a87165c-a2e4-46f6-9cba-92d55d4559a1

 

Som lovet, lige et billede af vores nye, hjemmesyede julesokker. Èn sok til os, hver. L for Lars, M for Maria og V for Viggo. Jeg er spændt på hvor mange pakker der kommer i både min og Lars´, men hyggeligt ser det da ud!

Alle materialer er købt i stof og stil. Stjerner og bogstaver er strygemærker og super lette at påføre, og giver lige det sidste finish.

 

// Maria

 

Posted in Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *