søde ophæng af børnenes tegninger

Viggo er allerede i en alder af 1,5 VILD med at tegne. Jeg kan godt se, hvor det kommer til at bære hen af, med køleskabet dækket til af tegninger. Det ved jeg allerede nu, slet ikke vil kunne fungere for mig! Hans allerførste tegning hænger fint i en ramme herhjemme i stuen, den er jo noget helt specielt! Jeg tænker da også han på sigt skal have en tegnemappe, eller en krea-mappe, hvor alle hans kreative udfoldelser skal gemmes i.

Indtil videre, hvor det kun er streger og kruseduller der “pryder” papiret, har jeg ikke helt vidst, hvad jeg skulle stille op med hans tegninger, og jeg har næsten heller ikke nænnet til at smide dem ud! Tidligere idag kom jeg i tanke om, hvad de kan bruges til. Jeg klippede simpelthen cirkler af dem og satte en tråd i med en perle, og bum, nu har vi de fineste små ophæng til at hænge på nogle grene i en vase herhjemme. Jeg synes altså det er ret sødt!

Disse tegninger er lavet på karton, da det giver en mere stabil cirkel til ophæng, men tænker da også sagtens papir kan gå an.

Så altså, ikke et helt kæmpe og vildt svært DIY-projekt herfra, men blot lige en lille sød idé jeg ville dele med jer.

Et andet lille tip herfra er de farvekridt Viggo bruger at tegne med. Han fik dem, da han var omkring 1 år og på daværende tidspunkt kunne han finde på at putte alting i munden (det kan han egentlig endnu!) så det var vigtigt det var farvekridt med et naturligt og ikke giftigt indhold. Jeg fandt disse voksfarver HER, som er helt perfekt til de mindste babyhænder. (og desuden super gode til finmotorikken!)

Ha´en dejlig aften ude i stuerne!

// Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *