lækker, forfriskende bodyscrub med citrus

Den her sukkerscrub er jeg kæmpe fan af! Den er god til tørre hænder, fødder, albuer, ja faktisk til hele kroppen. Og så er den SÅ simpel at lave.

Med kun få ingredienser kan du selv lave din egen bodyscrub.

Alt du skal bruge er:

  • 3 dl. sukker
  • 1 dl. kokosolie
  • 3 spsk. citronsaft
  • lidt gul frugtfarve (kan sagtens undværes – det er kun for synets skyld!)

alle delene blandes. (er dog lettest hvis kokosolien er blød, men ikke smeltet!) puttes tilsidst i et lufttæt glas. Hvis body scrubben opbevares i køleskabet kan den holde sig i 4-5 måneder. Det er dog en god idé at tage den lidt ud før brug, så er den lettere at påføre.

Denne scrub er desuden en vildt god værtindegave! Jeg har lavet en flok og puttet i glas der engang har været sveskemos i. De har fået en god rengøring og låget en klat sort maling og derefter har jeg påført en cirkel af karton med tekst på.

Jeg har desuden sat en træ pind ved (oprindeligt til is) Derved er det mere hygiejnisk og også noget lettere at få op.

Disse står i køleskabet og er klar til at komme med som værtindegaver. Det er altså lækkert bare lige at kunne snuppe en færdiglavet gave med. (som jo oveni købet kan laves klar i god tid!) Hjemmelavede gaver er bare altid et hit, hvis du spørger mig!

På billedet ser du også en sukkercrub med mint. Den finder du opskriften på HER. Jeg har dog bare tilføjet et par dråber grøn frugtfarve for at gøre det lidt mere “autentisk” – det kan dog sagtens undværes.

 

// Maria

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *