about & etik

ABOUT:
Bag tastaturet finder I mig, Maria. En 33 årig krea-nørd kan man vist godt kalde mig.
Mit hoved er fyldt med kreative projekter døgnet rundt. Ikke kun kreativ på den måde at jeg elsker at male, indrette, kreere blomster og andre kreative ting, men generelt med ALT. Jeg er fx typen der kan falde over en tallerken og købe den fordi den vil gå godt med bestemte farver grøntsager, eller til et nyt kage-projekt jeg har i hovedet. Jeg ved det, ret nørdet! Men mit hoved er skruet sådan sammen at jeg tænker farver, former og sammensætning konstant. Nogle vil måske mene det må være vildt stressende, men for mig bliver det først stressende når der ikke er tid eller overskud til at eksperimentere med mine ideer i hovedet.

Jeg kommer fra Nordjylland. Nærmere betegnet, bor jeg i en lille by udenfor Aars. Her bor jeg sammen med min kæreste Lars og vores søn Viggo fra august 2015.
Oprindeligt er jeg uddannet blomsterdekoratør, men grundet en muskelsygdom blev jeg nødsaget til at droppe faget. Derfor læser jeg nu dansk på Aalborg universitet. Dansk-faget vil jeg vildt gerne kombinere med min krøllede, krea-hjerne og evt. arbejde som tekstforfatter og/eller i reklamebranchen. Den helt store drøm er at skrive min egen bog. Så må vi se om det nogensinde går i opfyldelse, eller det forbliver en drøm. – Men at drømme, har man jo altid lov til. 😉

Fra 2014 var jeg selvstændig med mit firma ”Green pieces”. Jeg kørte rundt til forskellige butikker som freelance blomsterdekoratør og havde mit eget kreative værksted hjemme, hvor jeg hovedsageligt arbejdede med blomsterbinderier af enhver art og andre kreative projekter med fokus på recycling og upcycling. Jeg elsker når ting kan genbruges og måske endda i et andet henseende end det, det var tiltænkt.
Mit firma var min store passion, men jeg blev nødsaget til at lukke det, pga. den førnævnte muskelsygdom jeg pludselig fik under min graviditet med min søn. Sygdommen skal jeg formentlig leve med resten af mit liv, men jeg lærer dag for dag, hvordan jeg lever bedst muligt med den. Èn ting er sikkert, den skal ikke bestemme over mig! Og nu, hvor jeg ikke kan arbejde med blomster fast, vil det kreative fylde på andre måder i form af keramik, maling, smykker og masser af andre kreativiteter.

Udover bloggen her, er I mere end velkomne til at følge mig på Facebook og instagram @kreativmamma.

Jeg er vildt glad for I følger med – håber I bliver inspireret!

// Maria

ETIK:
Alle billeder her på bloggen er mine egne, medmindre jeg har linket til andre sider. Du skal være velkommen til at bruge mine billeder på din hjemmeside, blog osv. men kun hvis du linker til min blog. Hvis du gerne vil bruge mine billeder til produktfremvisning på din hjemmeside, skal du kontakte mig først.
Hvis billeder og længere tekst anvendes uden min tilladelse, vil det resultere i et erstatningskrav som forlængelse af ophavsretsloven.